مجله خبری امروز

۲۴ آبان ۰۰ ، ۱۳:۴۶

10 روش سریع تهیه خامه قنادی

خامه قنادی یا خامه فرم گرفته چیست ؟

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه | خبرگزاری ایلنا

 

خامه قنادی به خامه‌های شیرین با چربی بالای ۳۰ درصد گفته می‌شود که در مغازه‌های لوازم قنادی و هایپرمارکت‌ها موجود است. خامه‌های قنادی معمولا در بسته‌های ۱ تا ۵ کیلویی موجود هستند. خامه قنادی شیرین است و نیازی به اضافه کردن شکر ندارد. روش نگهداری خامه قنادی به این صورت است که باید حتما در فریزر نگهداری شود. معمولا ۶ ماه تاریخ انقضا دارد و موقع استفاده باید از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخ آن کم کم آب شود.

 

خامه فرم‌ گرفته که در دنیا با نام ویپینگ کریم شناخته می‌شود، همان خامه‌ای است که برای تزیین کیک و شیرینی تر از آن استفاده می‌شود.  خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه‌ای است که توسط همزدن با همزن برقی، همزن دستی یا چنگال، هوا به داخل آن وارد شده و به صورت سبک و پَرمانند در می‌آید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک در منزل

 

تهیه خامه کیک اسفنجی دغدغه خیلی از دوستان علاقه مند به آشپزی است که تمایلی به استفاده به خامه قنادی آماده ندارند. شما هم اگر بخواهید شیرینی پزی و کیک پزی در منزل را یک مرحله پیشرفته تر بنید و لذت بیشتری از کیک پزی ببرید احتمالاً دوست دارید پختن انواع شیرینی و کیک خامه ای را امتحان کنید تا بتوانید برای مراسم های تولد و مهمانی ها و عصرانه های خود کیک ها و شیرینی های خامه ای خوشگل و خوشمزه درست کنید. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست و در کمتر از نیم ساعت آماده است که بیشتر زمان هم صرف خنک شدن خامه کیک شده و نیازی نیست شما کاری بکنید. 

 

عکس با کیفیت کیک اسفنجی تزئین شده با خامه و توت فرنگی های برش خورده و قرار  گرفته در ظرف چینی سفید و پارچه سبز در کنارش | عکس با کیفیت و

 

 

روش 1:

برای این کار خامه پر چرب را از لبنیات فروشی تهیه کنید. یا از خامه پاکت صورتی استفاده کنید که به صورت قالبی از پاکت خارج میشود. اگر قسمتی از خامه مایع است آن را حتما جدا کنید. چون باعث شل شدن خامه کیک میشود. حال در مرحله اول، خامه، شکر و وانیل را در کاسه استیل بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. ظرف را در فریزر قرار دهید تا اطراف خامه یخ بزند (حدود ۴۵ دقیقه).

ظرف خامه را از فریزر خارج کنید. با قاشق یا چنگال مواد را مخلوط کنید تا قسمت های یخی به طور متناسب در خامه پخش شود. سپس با همزنی با توان بالا شروع به هم زدن خامه به صورت دورانی کنید. از آخرین سرعت همزن استفاده کنید. بعد از حدود ۵-۷ دقیقه (بسته به توان همزن) خامه شروع به سفت شدن و فرم گرفتن می‌کند و در نهایت رد همزن به خوبی روی خامه کیک می‌ماند.

در آخر خامه باید به مرحله ای برسد که با همزن یا قاشق به سختی از کاسه جدا شود و کاملاً به قاشق و پره های همزن بچسبد. وقتی قاشقی از خامه را برعکس نگه میدارید خامه به هیچ وجه از آن جدا نشود. در این صورت خامه کیک آماده است. بیش از این هم نزنید چون فرمش را از دست می‌دهد.

 

بدون همزن :

ظرفی درب دار را در فریزر بگذارید تا سرد شود. در ادامه خامه و شکر را داخل ظرف ریخته با همزن دستی یا چنگال هم بزنید، درب آن را ببندید و دوباره در فریزر قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه آن را خارج کرده دوباره هم بزنید و در یخچال قرار دهید این مرحله را چندین مرتبه تکرار کنید تا خامه سفت شود. در آخر کمی اسانس و یا وانیل به آن اضافه کنید. خامه شما بدون همزن برقی آماده شده است.

 

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه | خبرگزاری ایلنا

 

 

روش دوم :

  • خامه صبحانه پرچرب: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۵۰ گرم
  • وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه پودر قند در خانه - تهیه پودر شکر در خانه - خمیر مایه - کوک استپز

 

خامه صبحانه را در یک کاسه فلزی مناسب بریزید. ظرف را به گونه‌ای انتخاب کنید که وقتی خامه را هم زدید و حجم خامه زیاد شد با مشکل روبرو نشوید. خامه نباید آب داشته باشد پس اگر همراه خامه آب اضافی هم داخل ظرف ریخت آن را دور بریزید. پودر قند را اضافه کنید، کمی هم بزنید و سپس این ترکیب را در فریزر بگذارید تا تگری شده و رگه‌های یخ در آن ایجاد شود. خامه را از فریزر بیرون بیاورید، با همزن ۲ دقیقه با دور کند هم بزنید و سپس با دور تند فقط در یک جهت هم بزنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای فرم گرفتن خامه زمان لازم است.

 

 

روش سوم :

  • خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

خواص وانیل و 34 فایده وانیل برای لاغری ، زیبایی و درمان + عوارض

 

 ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

 سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

 

 

 

روش چهارم :

  • سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر سفید : ۳/۴ فنجان
  • عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
  • نمک : سر قاشق چایخوری
  • آب : ۱/۳ فنجان

ماسک سفیده تخم مرغ و گلاب | خاصیت تخم مرغ و گلاب برای پوست - حقوق نیوز


در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا ۳ دقیقه این کار زمان صرف می کند.

حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.

 

 

روش پنجم :

 

  • شکر : ۱۰۰ گرم
  • خامه پاستوریزه صبحانه : ۲ بسته
  • عصاره وانیل : به مقدار لازم

خامه استریل - شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان


برای تهیه این نوع خامه، دمای محیط کاملا بایستی سرد و خنک باشد. ظرف پیرکسی را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و همراه شکر درون ظرف خنک بریزید. حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط نمایید. در ظرف را گذاشته و آن را ۲۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خامه کمی یخ ببندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کرده و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنید.

دوباره در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید. همین مراحل را انجام دهید تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کرده و عصاره وانیل را به خامه بیافزایید و با همزن برقی با دور تند خامه را هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت و لطیف و پفکی شده باشد و وقتی ظرف را برعکس می کنید از آن نریزد و حجم خامه تقریبا ۶ برابر حجم اولیه اش شده باشد. خامه کیک تهیه شده را در ظرف در بسته در فریزر می توانید نگهداری کنید توجه کنید که موقع استفاده، خامه کیک را دوباره باید هم بزنید سپس استفاده نمایید.

 

 

 

روش ششم :

 

  • خامه پرچرب : ۲۵۰ گرم
  • شکر : دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یا اسانس : نصف قاشق غذاخوری

کاهش واردات و افزایش قیمت شکر - تجارت‌نیوز


برای تهیه خامه کیک ابتدا ظرفی که می خواهید خامه را درون آن درست کنید به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به صورت کامل سرد شود سپس ظرف را از درون یخچال بیرون آورید و خامه و شکر را درون ظرف بریزید.

سپس خامه را با شکر مخلوط کنید توجه داشته باشید مخلوط را باید به اندازه ای هم بزنید که رد همزن روی خامه بماند و زمانی که ظرف را وارونه می کنید خامه از درون آن بیرون نریزد.

 

 

روش هفتم :

 

  • خامه صبحانه (خامه پاکتی) : 400 میلی‌لیتر
  • شکر : 100 گرم


خامه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


برای تهیه خامه فرم گرفته، بعد از بازکردن در پاکت خامه، آب داخل آن را دور ریخته و یا برای تهیه سوپ کنار بگذارید.

خامه پاکتی را داخل ظرف استیل ریخته و روی خامه شکر بریزید.
با چنگال و فقط به اندازه‌ای که شکر داخل خامه مخلوط شود، مواد را هم بزنید.
حالا خامه زده‌  شده را داخل فریزر قرار دهید تا تگری شود.
بسته به فصل، مدت زمان ماندن خامه در فریزر متفاوت است. برای مثال در فصل زمستان بعد از 20 دقیقه خامه شما آماده خواهد بود اما اگر در فصل تابستان هستید، زمان بیشتری لازم دارید.
بعد از زمان مورد نظر، شکل خامه شما کمی از حالت شل درآمده و کمی سفت خواهد بود.
توصیه می‌شود از ابتدا یک ظرف بزرگ را برای کار انتخاب کنید زیرا حجم خامه در آخر حداقل 6 برابر می‌شود و به ظرف بزرگ نیاز است.
در اوایل کار، خامه کاملا آب می‌شود ولی صبور باشید و همین‌طور به هم‌زدن ادامه بدهید.
همچنین در اوایل کار، داخل خامه تکه‌های چربی مشاهده می‌کنید اما نگران نباشید. به هم‌زدن ادامه دهید.
به همین‌ ترتیب 5 دقیقه، 5 دقیقه هم‌زدن را ادامه دهید تا حدی‌که دیگر تکه‌های چربی در خامه به چشم نخورند و خامه کاملا یک‌دست، لطیف و پفکی شده باشد.
این کار را آن‌ قدر ادامه دهید تا خامه به فرمی برسد که رد پره‌های هم‌زن داخل آن باقی بماند.
در این مرحله اسانس مورد نظر (حدود 3 قطره) و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی به خامه فرم گرفته اضافه کنید.

رنگ خوراکی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟ | جهان شیمی فیزیک

 

روش هشتم:

موادی که نیاز دارید شامل چهار لیوان خامه صبحانه و یک لیوان شکر است ، این مقدار خامه برای یک کیک متوسط کافی است اما اگر خواستید مقدار آنرا کم و زیاد کنید توجه داشته باشید که نسبت چهار به یک را رعایت کنید

توجه داشته باشید که برای تهیه خامه فرم گرفته هم میتوانید از خامه ی صبحانه استفاده کنید و هم از خامه هایی که در قنادی به صورت کیلویی به فروش میرسد اما از آنجاییکه خامه صبحانه را به سادگی میتوانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید ترجیح دادیم تهیه با استفاده از خامه صبحانه را آموزش دهیم تا بتوانید با کمترین زحمت و دردسر این کیک را تهیه کنید

توجه داشته باشید که خامه ای که تهیه میکنید حتما باید خامه ی پرچرب باشد و خامه ای که چربی کمتر از سی درصد داشته باشد برای تهیه خامه فرم گرفته مناسب نیست بنابراین حتما سعی کنید خامه پرچرب تهیه کنید.

 

حتما دقت کرده اید که زمانیکه خامه صبحانه را باز میکنید سطح آنرا کمی آب یا شیر پوشانده از آنجاییکه ما میخواهیم خامه سفت باشد بنابراین وجود این آب ممکن است باعث شل شدن خامه شود پس زمانیکه خامه را باز کردید حتما مایع روی آنرا بیرون بریزید.

 

یک کاسه ی فلزی برداشته و خامه و نصف لیوان شکر را داخل آن بریزید و با یک قاشق خامه و شکر را با هم مخلوط کنید

سپس آنرا داخل فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند و رگه های یخ داخل خامه دیده شود بطور میانگین ممکن است سی دقیقه طول بکشد

همزن برقی فیلیپس مدل PHILIPS HR3705 | آنتیک کالا

پس از گذشت این زمان ، خامه را داخل کاسه ی بزرگی ریخته و با یک همزن برقی شروع به هم زدن کنید مدت پنج تا ده دقیقه با همزن برقی خامه را در یک جهت هم بزنید و پس از گذشت این زمان مابقی شکر را هم اضافه کنید و هم چنان خامه را هم بزنید پس از اینکه خامه کاملا حجم گرفت و رد همزن روی خامه مشخص شد و باقی ماند و در صورت مایل کردن ظرف ، خامه از ظرف سرازیر نشد ، هم زدن را متوقف کنید

 

 

روش نهم :

  • خامه پاکتی صبحانه: 1 بسته
  • پودر خامه: 1 تا 4 قاشق غذاخوری
  • پودر قند: به میزان لازم

 

پودر خامه شرکت نیکافرین تجهیز - استعلام آنلاین قیمت - شیمی بازار

 ابتدا یک کاسه بزرگ ترجیحا با جنس استیل بردارید و به همراه پره های همزن آن ها را در فریزر قرار دهید تا حسابی خنک شوند.

پس از اینکه کاسه و پره ها خنک شدند، خامه صبحانه را به همراه یک قاشق پودر خامه در کاسه بریزید و با دور کند همزن آن ها را هم بزنید. بعد از چند ثانیه همزن را روی دور تند بگذارید و هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.

اگر می خواهید خامه شما به خوبی فرم بگیرد، 2 الی 3 قاشق پودر خامه توصیه می شود. همچنین اگر شما خامه را برای درست کردن گل و سایر اشکال روی کیک نیاز دارید و می خواهید آن را در قیف بریزید، تا 4 قاشق پودر خامه لازم است.

در انتها خامه را بچشید اگر شیرینی آن کم بود، کمی پودر قند اضافه کنید. اگر می خواهید خامه عطر بهتری داشته باشد، کمی اسانس وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید به آن اضافه کنید.

 

روش 10:

 

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱۰۰ گرم شکر

 

طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی + راز فرم گرفتن خامه قنادی

 

ابتدا بسته خامه صبحانه را باز کنید. در صورتی که آب اضافه دارد آب آن را دور بریزید. حالا خامه را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید. بهتر است از کاسه استیل استفاده کنید چون خامه در طی هم زدن نیاز دارد که خنک باشد.

اگر کاسه استیل ندارید می توانید در حین کار کاسه را در یک ظرف پر از یخ فرو ببرید. همچنین مکانی که شما در آن مشغول درست کردن خامه فرم گرفته هستید، باید سرد باشد.


وقتی شکر را به خامه اضافه کردید، با یک قاشق یا چنگال فقط کمی آن ها را در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا برای نیم ساعت ظرف را در فریزر قرار دهید، سپس آن را خارج کرده و کمی خامه را زیر و رو کنید.

دو الی سه بار آن را در فریزر بگذارید و سپس آن را زیر و رو کنید تا بافت خامه کمی سفت شود. حالا همزن را روی دور تند بگذارید و خامه را هم بزنید. در ابتدای کار خامه شل می شود اما اصلا نگران نباشید چون هرچقدر بیشتر آن را هم بزنید، خودش را می گیرد.

به هم زدن ادامه دهید تا خامه کم کم فرم گرفته و سبک شود. اگر محیط گرم است کاسه را در ظرف یخ بگذارید. آنقدر هم بزنید تا جای پره های همزن روی خامه بماند. ممکن است برای رسیدن به نتیجه داخواه حدود 30 دقیقه نیاز به هم زدن باشد پس باید حوصله به خرج دهید.

حالا خامه فرم گرفته شما آماده است و می توانید با آن کیک و کاپ کیک هایتان را تزیین کنید.

 

تزیین با خامه - انواع خامه برای تزیین کیک تولد و کیک ساده | فروشگاه ایران  کوک

30نکته تکمیلی:

– خامه فرم گرفته در هوای گرم به سرعت آب میشود. پس کل خامه را با هم فرم ندهید. مثلا برای تهیه کیک تولد، ابتدا به اندازه خامه کشی کیک، خامه آماده کنید و پس از خامه کشی مقدار دیگری را برای تزیین روی کیک فرم بدهید.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید (چربی بالای 30 درصد).

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید. به این ترتیب خامه فرم خود را بهتر حفظ میکند.

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید چرا که در این صورت خامه شما حالت کره گرفته و مزه آن کمی تغییر می کند.

– مقدار شکر و یا عسل را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و یا زیاد بکنید.

–برای بهتر فرم گرفتن خامه بهتر است ظرف خامه را در یک ظرف آب و یخ بگذارید. خامه را آنقدر هم بزنید تا رد پره‌های همزن روی خامه بماند و از بین نرود

 –با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید. 

 

–توجه کنید که خامه را نباید کنار مواد بودار قرار داد زیرا بو را جذب می‌کند.

–درب ظرف نیز باید حسابی کیپ و محکم باشد که خامه هوا نخورد و بافت و طعم خود را از دست ندهد.

–برای استفاده از خامه فریز‌شده، خامه را  فریزر در آورده و خوب هم بزنید. به این ترتیب، کاملا مثل روز اول خواهد شد.

–اگر خامه فرم گرفته را در تابستان تهیه می‌کنید حتما جلوی کولر این‌کار را انجام دهید.

–برای هم‌زدن خامه از ظرفی از جنس پیرکس، شیشه‌، پلاستیک و یا استیل استفاده کنید اما به هیچ وجه خامه را داخل ظرفی از جنس روی هم نزنید زیرا رنگ خامه تیره خواهد شد.

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه | خبرگزاری ایلنا

–اگر همزن برقی در دسترس دارید، می توانید به جای استفاده از چنگال آن را با همزن هم زده و یکباره در داخل یخچال قرار دهید و نیازی به چند بار قرار دادن خامه در داخل یخچال و مجددا هم زدن آن نیست.

–به هیچ عنوان به جای خاک قند از شکر استفاده نکنید، زیرا شکر در خامه به طور کامل حل نشده و در هنگام سرو کیک می توانید دانه های شکر را در زیر دندان های خود احساس کنید

–از خامه کم چرب برای این کار استفاده نکنید.

–می توانید در صورت تمایل از عسل به جای خاک قند استفاده کنید

–خامه را با دور تند همزن هم نزنید، زیرا پس از تزئین کیک و قرار دادن آن بر روی کیک، خامه ترک خواهد خورد.

طرز تهیه طریقه فرم دادن خامه صبحانه ساده و خوشمزه توسط الهام اکبری - کوکپد

–بلافاصله پس از آماده شدن خامه از آن برای تزئین و تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست نداده و شل نشود.

–اگر احساس می کنید که زمان تهیه آن طول می کشد، میزان خامه ای که استفاده می کنید را نگه داشته و بقیه خامه را تا آماده شدن کیک در یخچال نگهداری کنید.

–اگر احساس می کنید که خامه بیش از حد سفت شده است، می توانید به ازای هر یک کیلوگرم خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد به آن اضافه کنید.

–پس از آماده شدن خامه می توانید شکلات یا رنگ های خوراکی به خامه اضافه کرده تا آن را زیبا و جذاب کنید.

–اگر می خواهید رنگ به خامه اضافه کنید، ابتدا رنگ را در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و سپس آن را به خامه اضافه کنید.

همه چیز درباره انواع خامه

–برای تهیه خامه شکلاتی به ازای هر کیلوگرم خامه قنادی باید ۷۰ گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه اضافه کنید.

–در صورت تمایل می توانید، موقع افزودن شکر به خامه، به اندازه نوک قاشق چایخوری وانیل هم به خامه اضافه کنید.

–خامه ای برای این کار مناسب است که پس از باز کردن درب پاکت به صورت قالبی از پاکت خارج شود، خامه ای که بافتی نرم دارد و به صورت قالبی نیست برای تهیه خامه قنادی مناسب نمی باشد.

–فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی آن را خط بیندازید، خط قاشق محو نشود.

–در صورتی که خامه بیش از حد فرم گرفتن زده شود، تبدیل به کره می شود.

طرز تهیه خامه شکلاتی حرفه ای برای وسط و خامه کشی کیک

 

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۸/۲۴
مجله امروز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی