مجله خبری امروز

  • ساندویچ مرغ گریل شده

پنینی مرغ گریل شده با پنیر پیتزا


یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و جذاب برای افطاری، ساندویچ مرغ گریل شده است. این ساندویچ در کنار طعم بسیار عالی خود، حاوی مواد مغذی زیادی هم است. بنابراین حتما یکبار هم که شده، آن را امتحان کنید. بدون شک طرفدار همیشگی این ساندویچ خواهید شد. اگر طرز گریل کردن مرغ را بلد نیستید، نگران نباشید. در ادامه این کار را به شما آموزش داده‌ایم.

 

مواد لازم برای گریل کردن مرغ

  • سینه‌ی مرغ بدون استخوان: دو عدد
  • آب لیموترش: نصف فنجان
  • پیاز سرخ شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • جعفری خشک شده: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ گریل شده
  • سس مایونز: یک فنجان
  • ساقه‌ی کرفس: دو عدد
  • نان تست: هشت عدد
  • کاهو: چهار برگ
  • پودر سیر: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • گوجه‌فرنگی رسیده: یک عدد
  • پودر فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرغ گریل شده

۱.برای گریل کردن مرغ، ابتدا دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود. سپس صفحه‌ی آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.

۲.آب لیموترش را در یک کاسه‌ی عمیق بریزید. سینه‌ی مرغ را در آب لیموترش بزنید و پیاز سرخ شده، نمک، پودر فلفل و جعفری خشک شده را به آن اضافه کنید و با دست به‌خوبی مواد را با مرغ مخلوط کنید.

۳.سینه‌ی مرغ را از کاسه بیرون بیاورید و هر طرف از آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دستگاه گریل کنید تا دیگر رنگ آن صورتی نباشد.

 

طرز تهیه‌ی ساندویچ مرغ گریل شده


۱.برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ گیل شده، اولین کاری که باید بکنید این است که مرغ گریل شده را نسبتا درشت ریش ریش کنید. ساقه‌ی کرفس را هم خرد کنید.

۲.یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل را درون آن ریخته و خوب مواد را بزنید تا یکدست شوند.

۳.مرغ ریش شده و ساقه‌ی کرفس خرد شده را در یک کاسه‌ی دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط سس مایونز را روی مرغ بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. اضافه کردن کرفس اختیاری است. بنابراین می‌توانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.

۴.نان‌ها را در دستگاه توستر برشته کنید. اگر دستگاه ندارید، یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و به مقدار لازم کره درون آن بریزید. اجازه دهید کره آب شود، سپس هر طرف از نان‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت سرخ کنید. این میزان با توجه به اینکه دوست دارید نانتان چقدر برشته باشد، می‌تواند کم یا زیاد شود.

۵.روی هر نان تست، نصف قاشق غذاخوری سس مایونز بمالید و با قاشق آن را صاف کنید. مخلوط سالاد مرغ را به طور مساوی روی یک طرف نان‌های تست بریزید. گوجه‌فرنگی را حلقه‌ای خرد کنید. سپس روی مخلوط مرغ یک برگ کاهو و چند حلقه گوجه‌فرنگی قرار دهید. ساندویچ مرغ گریل شده‌ی شما آماده است. از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

 

  • ساندویچ ایتالیایی با پنیر موزارلا

طرز تهیه ساندویچ داغ ایتالیایی | فیلم- تگ


نوبتی هم که باشد، نوبت یک ساندویچ بین‌المللی است. همه‌ی ما ایتالیا را به پیتزاهای کم‌نظیرش می‌شناسیم، اما ساندویچ‌های این کشور زیبا هم بسیار خوشمزه هستند و ارزش امتحان کردن دارند. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه‌ی ساندویچ ایتالیایی را به شما آموزش دهیم. تهیه‌ی این ساندویچ ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

برای درست کردن ساندویچ ایتالیایی به سس مارینارای ایتالیایی نیاز دارید که در ادامه طرز تهیه‌ی آن آورده شده است. دست به کار شوید و خانواده‌ را با این غذای بین‌المللی خوش‌طعم به وجد بیاورید.

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مارینارا

  • پوره‌ی گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده‌ی تازه: چهار قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: یک حبه
  • پودر پونه‌ی کوهی: یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: شش قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: یک سوم فنجان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ ایتالیایی
  • کره: یک چهارم فنجان
  • پودر سیر: یک هشتم قاشق چای‌خوری (اختیاری)
  • نان تست: ۱۲ عدد
  • پودر پونه‌ی کوهی: یک قاشق چای‌خوری
  • پنیر موزارلا خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • سس مارینارا: یک پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه‌ی سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه و خانگی - کتاب کاله


۱.برای تهیه‌ی سس مارینارا، اول باید پوره‌ی گوجه‌فرنگی، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، پونه‌ی کوهی، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید. مواد را به‌خوبی بزنید تا کاملا نرم شوند.

۲‌.یک ماهیتابه‌ی بزرگ روی اجاق بگذارید. روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید و پیازهای ریز خرد شده را به مدت ۲ دقیقه درون روغن سرخ کنید. سپس مخلوط گوجه‌فرنگی را به پیازها اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا غلیظ شوند. هر از گاهی سس را هم بزنید. سس مارینارا آماده است.

 

  • طرز تهیه‌ی ساندویچ ایتالیایی

طرز تهیه 14 ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار | انواع ساندویچ گرم و سرد


۱.فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. شش تکه از نان‌‌ تست را روی سینی فر قرار دهید. یک مشت کوچک از پنیر موزارلا را روی هر تکه از نان‌ها بریزید. روی نان‌ها، شش عدد نان تست دیگر را قرار دهید.

۲.کره‌ی آب شده، پودر سیر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. با یک قلمو یا پشت یک قاشق غذاخوری، روی نان‌‌ها مقداری از مخلوط کره را بمالید. سپس روی آن پودر پونه‌ی کوهی را بریزید.

۳.سینی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه، یا تا زمانی که رنگ نان‌ها قهوه‌ای طلایی شود، در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید. سپس سینی را از فر خارج کنید. روی طرف دیگر نان‌ها مخلوط کره را بمالید و روی آن‌ها پودر پونه‌ی کوهی بریزید. دوباره سینی را به مدت تقریبا ۲ دقیقه در فر قرار دهید.

۴.سینی را از فر بیرون بیاورید. نان‌ها را به‌دلخواه از وسط یا به ‌شکل مثلث برش بزنید. سس مارینارا که از قبل آماده کرده‌ بودید، داخل یک کاسه بریزید و به همراه نان‌ها سرو کنید. نوش جان‌.

 

  • ساندویچ ایتالیایی با سس پستو

طرز تهیه ساندویچ پستو مخصوص خوشمزه برای 1 نفر - آموزش آشپزی آنلاین

سس پستو یک سس ایتالیایی محبوب است که با سیر، ریحان، پنیر پارمزان و… تهیه می‌شود.
این ساندویچ خوشمزه به دلیل اینکه با سس پستو تهیه می‌شود، متفاوت از سایر ساندویچ‌ها است. سس پستو یک سس ایتالیایی است که می‌توانید آن را با پیتزا یا حتی پاستا سرو کنید. این سس به دلیل اینکه با ریحان تهیه می‌شود، عطر بسیار خوبی دارد. در ادامه طرز تهیه‌ی این افطاری آورده شده است.

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس پستو

  • گردوی خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان تازه بدون ساقه: دو فنجان
  • سیر رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: نصف فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان
  • مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ
  • کره‌: یک قاشق غذاخوری
  • سس پستو: یک قاشق غذاخوری
  • نان تست: دو عدد
  • پنیر موزارلا: یک ورقه
  • گوجه‌فرنگی متوسط: یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی


۱.برای درست کردن سس پستو، اولین کار این است که گردوها را در یک ماهیتابه قرار دهید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید. نیازی نیست به گردوها روغن اضافه کنید. اجازه دهید گردوها به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت باشند. مدام آن‌ها را هم بزنید تا رنگشان قهوه‌ای طلایی شود و عطرشان درآید. سپس بلافاصله گردوها را به یک بشقاب منتقل کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵ دقیقه خنک شوند.

۲.گردوی تفت داده شده، برگ‌های ریحان و سیر را در مخلوط‌کن بریزید و مواد را چند پالس بزنید تا به‌خوبی ترکیب شوند. همان‌طور که مخلوط‌کن روی دور کند روشن است، روغن زیتون را به‌آرامی به مواد اضافه کنید و چند پالس دیگر بزنید تا ترکیب نرم شود. پنیر پارمزان را اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید. سس پستو را درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

 

طرز تهیه‌ی ساندویچ


۱.دو طرف نان تست را به کره‌ی آب شده آغشته کنید و روی آن‌ها به‌اندازه‌ی مساوی سس پستو بزنید. سس را با قاشق صاف کنید. گوجه‌فرنگی را حلقه‌ای خرد کنید. حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی یک طرف نان تست قرار دهید و روی آن یک ورقه پنیر موزارلا بگذارید. ساندویچ را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. طرف دیگر نان را روی آن بگذارید.

۲.یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و مقدار کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید. زمانی که کره یا روغن داغ شد، نان تست را درون ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید رنگ آن قهوه‌‌ای طلایی شود. سپس نان تست را بااحتیاط برگردانید و و طرف دیگر را هم به مدت تقریبا ۲ دقیقه سرخ کنید. افطاری لذیذ و خوش‌عطر شما آماده است.

 

 

  •  ساندویچ خیار ایتالیایی

آموزش تهیه ساندویچ رژیمی خیار و لیمو - هونل پورتال


اهمیت آبرسانی به بدن در ماه رمضان دو چندان می‌شود. خیار یکی از میوه‌های به‌شدت آبرسان است که به هیدراته نگه داشتن بدن کمک زیادی می‌کند. می‌توانید ساندویچ خیار ایتالیایی را به‌عنوان یک افطاری سبک و آبرسان نوش جان کنید. این ساندویچ در یک چشم به ‌هم زدن آماده می‌شود.

 

مواد لازم

  • سس مایونز: دو قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا خرد شده: یک فنجان
  • نان تست: دو عدد
  • خیار کوچک: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه


۱.برای تهیه‌ی ساندویچ خیار، ابتدا خیار را به‌خوبی بشویید و پوست آن را بگیرید. خیار را به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.

۲.روی هر طرف نان تست، به‌اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری سس مایونز بزنید. پنیر موزارلا را روی یک طرف نان قرار دهید. روی آن حلقه‌های خیار را بگذارید و آن را با نمک طعم‌دار کنید. نان‌های تست را روی هم قرار دهید و نوش جان کنید.

 

 

 

  • ساندویچ رویال برگر

ساندویچ رویال برگر - دهکده

  • گوشت: نیم کیلو «چرخ کرده با دنبه»
  • تخم مرغ: ۱شماره
  • پیاز: ۴شماره
  • سیر: ۲حبه
  • آرد سوخاری: بـه میزان لازم
  • پودر سیر: ۲قاشق مربا خوری
  • پودر موسیر: ۱قاشق مربا خوری
  • نمک: بـه میزان لازم
  • فلفل: بـه میزان لازم
  • نان همبرگر: بـه میزان لازم
  • پنیر چدار: بـه میزان لازم
  • قارچ: ۲لیوان «خرد شده»
  • ژامبون مرغ: بـه میزان لازم

 

طرز تهیه

 

1.جهت تهیه ساندویچ رویال برگر ابتدا سیر و ۱شماره پیاز را رنده کرده و باهم مخلوط کنید و بـه آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و بـه همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل بـه گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید. بعد از ورز دادن گوشت شروع بـه اضافه کردن آرد سوخاری کنید. آرد را کم کم بـه گوشت اضافه کرده و هربار آن رابه خوبی ورز دهید.

 

2.اضافه کردن آرد را تا زمانی کـه بتوانید بـه گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید کـه زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از طبخ خشک نشود. گوشت آماده شده رابه قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت رابه شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

 

3.پیازهای باقیمانده رابه صورت حلقه های نازک خرد کنید ودر مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود.

 

4.وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود. همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید. روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید ودر انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری کـه دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

 

  • ساندویچ سبزیجات با سس مایونز

  • نان تست: ۴ شماره
  • کره: ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آبلیمو و نمک: بـه مقدار کافی
  • فلفل قرمز: «اختیاری» بـه مقدار دلخواه
  • سیر: ۱ حبه
  • پودر خردل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده: ۱ شماره بزرگ
  • فلفل سبز خرد شده: ۱ شماره
  • کلم یا کاهوی خرد شده: ۱/۴ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱ شماره بزرگ
  • هویج: ۱ شماره
  • کنسرو ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • زمان لازم برای آماده شدن ساندویچ: ۱۵ دقیقه

ساندویچ سبزیجات با سس مایونز - طرز تهیه ساندویچ رنگارنگ سبزیجات | ایران  کوکآموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک

دستور تهیه

1.ابتدا روی نان‌ها رابا کمی کره چرب کنید و آنرا درون تستر یا یک تابه کمی تست کنید. «میتوانید نان را تست نکنید». سیر و پیاز رابه ابعاد دلخواه خودتان خرد کنید ودر یک کاسه بریزید. سپس کمی آبلیمو روی آن‌ها بریزید و آنرا کنار بگذارید. اکنون بـه سراغ فلفل دلمه، کلم یا کاهو، هویج بروید و آن‌ها را ریز خرد کنید.

 

2.دریک ظرف دیگر سس مایونز، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پودر خردل رابا هم مخلوط کنید و خوب آن‌ها را بزنید تا یک سس یکنواخت حاصل شود. حال همه ی‌ی مواد خرد شده رابه همراه ذرت دریک ظرف بزرگ باهم مخلوط کنید و روی نان‌ها را از این مواد پر کنید. سپس روی آن کمی سس بریزید، یک نان دیگر روی آن بگذارید و ساندویچ‌ها را از وسط برش بزنید.

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱/۰۱/۳۰
مجله امروز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی